top of page

Persoonlijk manifest sessie

Heb je behoefte om te sparren over wat je wil in werk? En hoe je dat samenvat in het 'persoonlijk manifest'? Maar is diepgaande loopbaancoaching niet nodig. Dan is een 'manifest sessie een goede optie.

 

Meteen plannen? 

Meer weten, lees hieronder verder: 

Zelf voorbereiden, samen brainstormen

Een manifest sessie bevat de volgende elementen:

  • Opdrachten: Je ontvangt opdrachten die je aan het denken zetten over werk. Dit is een selectie van opdrachten die ook gebruikt worden in de loopbaantrajecten. 

  • Gespek: In een online gesprek van 1,5 werken we samen aan de hand van je opdrachten. Wie ben je en wat wil je koppelen we aan brainstormen over waar je dit zou kunnen vinden. 

Na afloop heb je meer richting en woorden voor je zoektocht. Het manifest kun je daarna – als het goed is 😊 - makkelijker invullen, zelf gebruiken én met mij delen. 

Praktisch

  1. Plan een afspraak in. Houdt er met de keuze voor een dag rekening mee dat je echt even rustig de tijd moet nemen voor de opdrachten. Afhankelijk van hoe grondig je het wil doen een paar uur tot één of twee dagdelen. Kijk in je agenda wanneer je daar tijd voor kunt maken en plan de afspraak daarna.

  2. Als je een datum hebt gepland krijg je direct een mail met toegang tot een dropbox met de inspiratie opdrachten.

  3. Tijdens de afspraak log je in via de link in je agenda. 

  4. Na afloop krijg je een link met een betaalverzoek via IDeal. De kosten zijn €160,- inclusief opdrachten & gesprek. 

Ervaring

"De sessie gaf mij inspiratie, gevoel van eigenwaarde, vertrouwen dat ik iets moois te bieden heb, dat er werk is dat écht bij mij past en dus veel beter dan waar ik nu zit, ja. Echt een prettig gevoel. Dat ik met mijn soms chaotische hoofd, mijn impulsiviteit en mijn gedachten die van hot naar her kunnen springen, toch het gevoel heb dat je daar dwars doorheen kijkt en de essentie pakt van waar ik op aansla. Dat teruggeeft aan me, en mij doet denken: yes, ja, het ís er wel, en ik heb er zin in om dat te vinden."

"Het was persoonlijker dan ik had verwacht. Je nam ruimte en had aandacht voor me, om te kijken: wie heb ik nu echt voor me? Je liet me lekker vertellen en leek me goed door te hebben, dat voelde goed. En je suggesties klopten uitstekend."

Plannen? 

Leuk je binnenkort online te ontmoeten!

bottom of page