top of page
_DSF5961b.jpg
00-BANNER-transparant.png


Hi! Mijn naam is Marieke Bos. 

 

De Hartenjager is een resultaat van het volgen van mijn eigen hart in werk.

Na een lange ziekteperiode kwam ik niet meer weg met voorál mijn hoofd aan het stuur laten. Luisteren naar mijn gevoel, mijn 'zin' achterna gaan heeft mij beter gemaakt. Door mijn hart te volgen dus. Zo werd helder waar mijn kracht ligt en waar ik mijn energie uit haal. En het betekende daarmee de geboorte van de Hartenjager. Waarin ik als loopbaancoach en als netwerker op de arbeidsmarkt mijn plek heb gevonden. De lange versie daarvan vind je hieronder - voor de liefhebber -  

Wat ik van nature doe:

Authenticiteit uitlokken

Luchtigheid toevoegen

Aanmoedigen

Ideeën vormen & samenvoegen

Aansluiten en aanvoelen

Na een universitaire studie Sociologie en Organisatieantropologie heb ik als HR professional gewerkt in de consultancy, zorg en duurzaamheidssector, profit (scale up) en non profit. Verschillende sectoren, altijd met een maatschappelijke missie. Mijn opleiding tot (bezielend) loopbaancoach volgde ik bij Adriaan Hoogendijk opleidingen (post-HBO).

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? App, bel of mail voor een kop koffie.

Liefs, 
Marieke Bos

_DSF6265b.jpg
_DSF6177b.jpg
_DSF6215b.jpg

DE GEBOORTE VAN DE HARTENJAGER - lange versie - 

In 2017 leefde ik op en net over het randje van wat ik aankon. En plotseling lag ik in het ziekenhuis met een hersenvliesontsteking. Terwijl op dat moment ook mijn man ziek was en er een dochtertje van 1,5 jaar rondliep. Het hele kaartenhuis stortte dus in elkaar. Het was de start van een revalidatie en harde leerschool van een aantal jaar. 

Wat ik daarin begon te merken was dat als ik iets deed waar ik 'zin' in had. Ik zoveel meer kon dan als ik iets deed wat 'moest'. Zo werd mijn eigen 'zin' het lantaarntje om te volgen. En begon ik langzaam mijn gevoel, intuitie, hart aan het woord te laten. 

Ook kwam ik op een punt dat ik dacht niet meer te kunnen werken in de toekomst. Dat idee maakte zoveel los, daar kon ik echt niet akkoord mee gaan. Zo begon de zoektocht naar werk wat 'precies' paste; ik kon tenslotte niets op kracht, maar moest het hebben van de soeplesse van mijn talenten. 

Deze twee zaken samen zijn de kern van de Hartenjager geworden. Eerst voor mijzelf, en nu voor anderen. Want wat als iedereen dat nu zou durven; gewoon doen waar je zin in hebt, en wat 'precies' past bij wat je toch al goed kan. Wat een heerlijke, waardevolle en energieke wereld zou dat zijn. Ik vind het te gek dat ik voor anderen een tijdje het 'lantaarntje' of de jager mag zijn in de zoektocht naar werk naar je hart. 

bottom of page